Hallo, Ik wil de genealogen bedanken, hoofdzakelijk en om een ​​goede reden, die me in Geneanet helpen om vooruitgang te boeken op mijn Nederlandse afdelingen.

Door je werk en je voortgang te volgen en dit in een vertrouwelijke commissie op mijn sosa, (heel weinig volgen deze takken) vertrouw ik op de informatie die je hebt verzameld. Ze bevatten soms zeer gedocumenteerde aantekeningen, hetzij over de persoon of over de lokale context; wat me de neiging geeft om op hun betrouwbaarheid te vertrouwen. Ik laat u niet als bron vermelden.

De taalbarrière en de bijzonderheid van de achternamen verplichten me om alert te blijven, zelfs als ik bepaalde bronnen op genealogieonline.nl doorkruis. Ik ben gewend aan de i die voor de J. staat

Zoals het er nu uitziet, leidt onderzoek mij naar de familie DOENS in 1344 in Poortugal, dat niet Portugal, maar een dorp op een eiland omringd door de Oude Maas en de Nieuwe Maas in het zuiden. uit Rotterdam

Sinds die verre tijd zijn individuen geboren, woonden daar, verenigd en verdwenen toen de nieuwe generaties zich vestigden.

Ze hebben ons van dorp naar dorp vervoerd, van Poortugal naar Rhoon, vervolgens naar Charlois, Ijsselmonde met een pauze in Rotterdam in 1585 tot ongeveer 1650.

Dan leidt een vakbond ons rond 1660 op de linkeroever van de Schelde in de regio Zeeland van Breskens naar Hoek en Terneuzen, vervolgens Zaamslag en uiteindelijk naar Axel voordat een huwelijk ons ​​in 1816 naar Brugge leidt met namen mij zijn meer bekend en verzoenen mij met een direct geïdentificeerde tak; die van Catherine Den Hamer met François Loosbergh

Genealogisch uw,

Door google vertaling

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.